Спечели билет за Щраус гала с Vienna Schonbrunn Orchestra

Спечели билет за Щраус гала с Vienna Schonbrunn Orchestra

В началото на месец август очакваме поредица от впечатляващи класически събития, които ще очароват българската публика. Оркестърът на двореца Schonbrunn – Виена се връща в България с концерти под открито небе.

Tазгодишната програма ще се състои от три концерта в три последователни дни, като оркестърът ще зарадва публиката във Велико Търново на 6-ти август, тази във Варна на 7-ми август, а финалният концерт ще бъде на 8-ми август в София. Галавечерите са посветени на творчеството на австрийската музикална династия Щраус.

Classic FM радио е ексклузивен медиен партньор на галаконцерта в София (на 8-ми август), когато събитието ще се проведе на площад "Св. Александър Невски" и се осъществява с подкрепата на Столична община. Единственото класическо радио в България ви дава шанса да спечелите билети за Щраус гала с Vienna Schonbrunn Orchestra.

Началният час на концерта е 20:30 ч. В продължение на два часа и половина 24 музиканти и 2-ма солисти ще потопят публиката в музикалния свят на фамилия Щраус. Специално светлинно-визуално шоу ще допълни магията под звездите. В антракта между двете концертни части присъстващите ще имат възможност да се насладят на чаша Sekt или освежаваща напитка.

Репертоарът на оркестъра включва произведения на В. А. Моцарт, династията Щраус и техни съвременници.

Играта стартира на 1.08.2022 г. и продължава до 5.08.2022 г., включително, като в играта може да участва всяко пълнолетно физическо лице, което в рамките на срока на играта отговори на въпроса по-долу и се регистрира за участие чрез попълване на регистрационната форма.

Въпросът е: В кои три града в България ще свири Vienna Schоnbrunn Orchestra?

Ключови думи: