Българо-италианското китарно дуо CARisMA, свирило с Андреа Бочели, гостува в София

Българо-италианското китарно дуо CARisMA, свирило с Андреа Бочели, гостува в София

На 03.06.2023г. от 19:00ч. в зала "България"

Чуйте какво споделиха Магдалена Калчева и Карло Кориери пред Георги Митов-Геми в интервюто за Classic FM, разположено в звуковия файл под главната снимка!
 
Снимка: Classic FM
 
Китарно дуо Carisma - Магдалена Калчева и Карло Кориери са може би най-успешното китарно дуо в наши дни.
Андреа Бочели ги избира лично и те стават част от дългогодишното му световно турне. Към момента са единствените солисти, които са откривали концерти на оперния гений.

 
Изнасяли са концерти на най-големите и престижни световни сцени - Медисън Скуеър Гардън и Карнеги хол ( Ню Йорк ), О2 Арена (Лондон), Мерцедес Бенц Арена (Шанхай) и много други. Свирили са дори в концертната зала на Ватикана. Привилегия, която са имали много малко изпълнители.Били са част от iTunes фестивала в Лондон, чието излъчване (live broadcast) е гледано на живо от над 120 милиона зрители.И това е само малка част от тяхната визитка.
 

Ще можете да се насладите на техните изпълнения на 03.06.2023г. от 19:00 в зала "България". Това е първи самостоятелен концерт на дуото в България. Те участваха заедно с Андреа Бочели в единствения му до този момент концерт на родна сцена в съпровод на Оркестъра на Classic FM Radio. Събитието се проведе на стадион "Българска армия".
 
На 3 юни /събота/ от 19:00ч  музикантите ще се качат на сцената заедно със "Симфониета" София ", за да представят една изключителна програма за две китари и симфоничен оркестър.
 
Елате в зала "България", за да разберете кои изпълнения са очаровали Бил и Хилари Клинтън и защо вече над 10 години дуото е на върха на славата.
 
Билети в мрежата на EpayGo и на касите на EasyPay
 

Ключови думи: