Украинците от Lords of the Sound пристигат за два концерта в София и Варна

Украинците от Lords of the Sound пристигат за два концерта в София и Варна

Как да спечелите билети за концерта в София чрез нашата игра?

Слушайте "Сутрешно кафе с Геми" между 17 и 19 октомври 2022г. и участвайте в жребия с обаждане на телефон 02/905 56 54!

Lords of the Sound е най-известният украински музикален колектив, който популяризира нов формат оркестрови концерти.

Проектът съчетава красотата на симфоничния звук, ритмите на любимите ни парчета, рок групите, изпълнените с живот визуални ефекти, вдъхновяващата атмосфера, забавните музикални елементи и методи, модерните технологични решения и несъмнено огромната любов на всеки участник към музиката и работата.

Енергичните млади артистични Lords of the Sound избират съвременните тенденции и се отклоняват от образа на класическия оркестър. Техният стил, програми и подход се различават значително от останалите представители на този жанр. Всички зрители на Lords of the Sound свързват концертите на оркестъра с ярките шоута, настръхването на публиката след концертите, потопяването в действието, избухванията и овациите на крака на всички гости!

Репертоарът на оркестъра в момента включва над 300 собствени симфонични аранжименти на известни саундтраци от киното, сериали, анимационни филми, компютърни игри, хитове от световната музика и много други. Те са групирани в повече от 15 различни тематични проекта.

Незабравимата атмосфера на програмата се постига чрез използването на специално видео на екрана, танцови шоута, вокали, специални ефекти, костюми, театрални постановки и други детайли, които заедно реализират цялостно преживяване на зрителите в темата на спектакъла.

Модерният симфоничен оркестър, придобил огромен успех в Европа, тръгва отново на турне и идва в България!

На 25 октомври от 20:00 ч. Lords of the Sound ще изнесат концерт с новата си програма „Music of Hans Zimmer“ в София, Зала 1 на НДК и на 27 октомври в морската ни столица Варна. Билети ще откриете в системата на Ивентим.

Невероятните концерти на Lords Of The Sound, съчетани с най-добрите композиции на Ханс Цимер, ще ви потопят в незабравими усещания. В залата ще звучат хитовите музикални версии на: „Дюн”, „Спайдърмен 2”, „Черният рицар”, „Интерстелар”, „Гравитация”, „Шерлок Холмс“, „Ангели и демони”, „Шифърът на Леонардо”, “, „Пърл Харбър“, „Гладиатор”, „Мисията невъзможна”, „Начало”, „Карибски пирати”, „Дух”, „Жената чудо” и „Мадагаскар”.

Освен мощните вокални партии на солистите и хора, симфоничният оркестър ще ви изненада с уникална шоу програма, театрални постановки, ярки специални ефекти, енергия и неудържимия позитивизъм на целия екип!

Снимка: Ю-Концерт България

Ключови думи: