Слушайте Classic FM и през новото радиоприложение Radiomate
Снимка: bTV Radio Group

Слушайте Classic FM и през новото радиоприложение Radiomate

Всички почитатели на класическата музика вече имат възможност да слушат удобно Classic FM радио, благодарение на новото безплатно радиоприложение Radiomate. Новото приложение е достъпно за устройства с Android и iOS

Новата платформа позволява на потребителите да слушат в реално време предаването "Сутрешно кафе с Геми", както и най-добрата селекция от класически произведение в реално време. 

Radiomate позволява още да слушате без прекъсване и на още четири от любимите ви радиостанции - радио N-JOY, bTV Radio, Jazz FM и Z-Rock. На мобилната платформа потребителите ще могат да намерят висококачествена музика, новини, интервюта и забавления, където и да са – на път, у дома, на почивка или дори в чужбина.

 

Чрез новото приложение потребителите ще могат да слушат и Classic FM – първото радио за класическа музика в България, което от 2023-та година се излъчва само онлайн. Classic FM продължава да развива дейността си активно, защото екипът на радиогрупата вярва, че това не е просто радиостанция, а кауза за съхраняване, популяризиране и развиване на класическата музика в България. Затова и от bTV Radio Group ще работят в посока развитие на уебсайта и популярната Facebook страница на Classic FМ, превърнали се в едни от водещите български източници за новини от сферата на класическата музика.

Приложението Radiomate позволява на потребителите изключително лесно и интуитивно да превключват между различните радиостанции, без да напускат приложението. Благодарение на фоновия режим на работа, аудиослушателите могат да следят любимото си радио в движение. Radiomate предлага дори заглавия на най-актуалните новини от всички сайтове на радиостанциите, част от bTV Radio Group.

          Новото приложението на bTV Radio Group ще продължи да се развива, за да удовлетворява нуждите на всички фенове на радиото, дигиталното аудио и висококачественото онлайн съдържание.

Ключови думи: