Само по Classic FM: концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго на живо

Само по Classic FM: концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго на живо

Слушателите ще се насладят безплатно на част от галата на 31 август

Classic FM радио е единствената медия, която ще даде възможност на слушателите да се насладят напълно безплатно на част от концерта на българското сопрано Соня Йончева и испанския тенор Пласидо Доминго – на 31 август. Единственото радио за класическа музика в България ще излъчва от специално мобилно студио на площад „Св. Александър Невски“ с водещ Георги Митов – Геми. Програмата стартира от 10 ч. сутринта с гости на живо в медийния корнер на bTV Media Group, като се предвижда излъчването от сърцето на столицата да продължи до 20:30 ч. на същия ден.

Classic FM радио ще излъчи на живо първите две изпълнения от гала концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго, който е обявен с начало 20 ч. Слушателите ще имат възможност да чуят и ексклузивното интервю на Георги Митов с оперната прима, която прославя България в цял свят, а гостите в мобилното студио на пл. „Александър Невски“ ще разкрият любопитни подробности, повдигащи завесите около концерта и личността на Соня Йончева.  Специалната програма включва и разговор с майката на българското сопрано – Теменуга Йончева, хореографът Владимир Ангелов, диригента на Софийската филхармония Найден Тодоров, баса Божидар Божкилов и други.

В отговор на нарастващия интерес към събитието и като ексклузивен медиен партньор на концерта, Classic FM ще излъчва гостуванията в студиото и на живо във фейсбук страницата на радиото. Програмата на радиото може да бъде чута чрез ефирната програма на 88 MHz в София и онлайн в цялата страна.

Ключови думи: