Пианистът Ивайло Василев ще свири с Графа на Националния стадион

Пианистът Ивайло Василев ще свири с Графа на Националния стадион "Васил Левски"

В мегаконцерта на Графа на 30 септември

Чуйте повече от интервюто на Георги Митов-Геми с пианиста Ивайло Василев, разположено в звуковия файл под главната снимка!

16-годишният виртуозен пианист Ивайло Василев, лауреат на десетки международни конкурси, дете на фондация "Димитър Бербатов" ще акомпанира на Влади Ампов - Графа на една от най-чувствените му песни, името на която все още се пази в тайна, споделиха организаторите от Монте Мюзик. Това ще се случи на 30 септември на Националния стадион "Васил Левски", където българската поп сцена ще запише в историята си най-грандиозния концерт на роден поп изпълнител. Любимият на поколения певец Влади Ампов - Графа ще изпълни най-големите си хитове по време на безкомпромисен спектакъл, представен на дизайнерска сцена с прозрачен покрив и мултимедиен гръб. 

Представителят на младото поколение певци Тино ще се качи на сцената за хита на лятото "Фиаско". Преди месеци поп иконата Мария Илиева сама обяви радостната новина, че е гост на концерта. "Мистерията на българските гласове" - хорът, който разнася славата на българския фолклор навсякъде по света ще е специален акцент в концерта, а красивата "Вековна гора", която изпълнява с Графа ще накара сърцето на всеки българин да тупти силно, докато я слуша на живо на специалното събитие.

Снимка: Monte Music Ltd.

В последната събота на септември всички на стадион "Васил Левски" ще се посветят на каузата да покрепят талантливите деца на България, защото 5 лева от стойността на всеки билет са дарение за фондация "Димитър Бербатов". Всеки посетител на концерта ще допринесе и за опазването на България и природата ни, като изхвърля отпадъците си разделно в специалните пунктове, разположени на  стадиона. Организаторите препоръчват на всички да използват градския транспорт, а от Център за градска мобилност обещават допълнителни линии на градския транспорт и повече метровлакчета във вечерта на събитието.

От Монте Мюзик подчертават, че децата са най-желаните и специални гости на събитието, защото те са нашето бъдеще и трябва да вярват, че мечтите се сбъдват и мястото за това е България. Графа е ярък пример, че с много любов, труд и талант успешно можеш да извървиш пътя до най-блестятаща сцена в страната.Цените на билетите за концерта започват от 20 лв., най-скъпите са 70 лв., има ограничено количество VIP билети на цена от 200 лв. Отстъпката за деца е 50% от стойността на редовната цена.

Ключови думи: