Софийската филхармония ще свири музика от филмите за Джеймс Бонд

Софийската филхармония ще свири музика от филмите за Джеймс Бонд

В неделя вечерта

 

Чуйте повече от интервюто на Георги Митов-Геми с Рут Колева и Ягода Тренева, разположено в звуковия файл под главната снимка!

В разгара на Бонд манията, когато светът следи с интерес развръзката на последната част от култовата поредица, наречена "Смъртта може да почака", Софийската филхармония под палката на Цанислав Петков ще изпълни емблематични произведения от филмите за Агент 007.

На 24 октомври от 19ч. в зала „България“ публиката ще си  припомни някои от най-хубавите музикални моменти от лентите за Джеймс Бонд. Сред тях са топ сингли като Diamonds Are Forever, The World Is Not Enough, Golden Eye и Skyfall, оркестрирани специално за Софийската филхармония от Владимир Джамбазов. Ще прозвучат и няколко симфонични сюити, както и оригиналната тема на Бонд, написана от композитора Монти Норман за “Доктор Но” (първия филм от поредицата) и добила световна популярност още тогава. На сцената на зала „България“ отново ще се качат Милица Гладнишка, Криста, Рут Колева, Боби Косатката / Der Hunds, Ягода Тренева (позната от участието си в "Гласът на България" по bTV) и Живко Станев. За още по-автентичния звук се грижи и бандата в състав: Стоян Джаферов – китара, Богомил Енчев – барабани, Светослав (Козмо) Неделчев – бас и Филип Александров – клавишни.

Независимо, дали сте фанатичен фен на филмите или любител на хубавата музика, James Bond Live in Concert ще ви пренесе в стилната атмосфера на Холивудския блокбастър.
Потопете се в магията на музиката в една изцяло тематична вечер с много стил и музикални шедьоври, както от класическите така и от най-новите филми за Бонд. Джеймс Бонд.

Билети – на касата на зала „България и в Ивентим

Ключови думи: