Местят концерта на English Chamber Orchestra с Любо Киров в зала

Местят концерта на English Chamber Orchestra с Любо Киров в зала "България"

Датата и часът се запазват - 13 юли от 20.30ч.

Поради променливите атмосферни условия и с цел хармоничното и гладко протичане на концерта „Галавечер с English Chamber Orchestra със специалното участие на Любо Киров“,  събитието ще се премести в зала „България“ (с адрес: ул. Аксаков №1). За това информират организаторите на музикалната проява. Без промяна остават както датата, така и началния час – 13 юли от 20.30ч.
 
Всички билети, закупени до момента са валидни без презаверка. Местата ще бъдат разпределени спрямо съответните ценови категории. Ако все още не сте се снабдили с билет за концерта, можете да го направите ТУК
 
Най-записваният оркестър в света, чийто патрон е крал Чарлз III, ще свири за първи път пред българската публика. Репертоарът на оркестъра обхваща над 1500 произведени от над 400 композитори.
 
В София Английският камерен оркестър ще изпълни произведения на класици като Моцарт, Хендел, Бах и Елгар. Звезда на програмата от българска страна ще бъде певецът Любо Киров, който ще изпее "Облаче ле бяло" и "Хубава си, моя горо" съвместно с English Chamber Orchestra.
Ключови думи:
@