Културните институции отменят проявите си поради Националния траур

Културните институции отменят проявите си поради Националния траур

Поради обявения двудневен национален траур, обявен заради кончината на българския патриарх и софийски митрополит Неофит, настъпват промени в програмите на културните институции в България.
 
Събитията в програмата на НДК, които трябваше да се състоят днес и утре (15 и 16 март), се пренасочват за следните дати:
ИВА Е ОНЛАЙН / В памет на Крикор Азарян - 25 март, 19:00 часа, зала 2 "Азарян"
НАШЕНЕЦ - Моноспектакъл на Мариус Куркински - 20 март, 20:00 часа, зала 1
Възкръсналият - Нов театър НДК - ще обявим новата дата съвсем скоро
Всички билети, закупени до момента, важат без презаверка.
 
Софийската опера и балет отменя всички планирани спектакли през двата дни:
15 март 10:00 „Червената шапчица“, 15 март 19:00 „Вълшебната флейта“, 16 март 11:00 „Козелът сърдитко“
16 март 16:00 „Карнавалът на животните“, 16 март 19:00 „Вълшебната флейта“. Повече информация за публиката закупила билети за тези спектакли тук 
 
Националният музикален театър отлага премиерата на детският камерен мюзикъл “Славеят”, планиран за 16 март от 11:00 часа. Спектакълът ще се играе на 17 март от 14:00 часа, а закупените билети ще важат без презаверка.
 
Първият концерт от поредицата „По Владигеровски“, планиран за 16 март (събота), се отлага за нова дата, която ще бъде обявена допълнително. Това съобщават от Къща-музей "Панчо Владигеров"- София. От там уточниха, че билетите от Eventim.bg ще важат без заверка. Желаещите да върнат закупени билети могат да го направят до 24 март включително.
Ключови думи: