Концертът на Лола Астанова в Пловдив се отменя

Концертът на Лола Астанова в Пловдив се отменя

Всички фенове на забележителната пианистка могат да се насладят на музиката ѝ на 6 юни в зала 3 на НДК

Поради логистични причини и наложена промяна на част от датите от турнето на Лола Астанова концертът, предвиден за 30 май в Античен театър, Пловдив се отменя. Шоуто на атрактивната пианистка в София остава непроменено и ще се проведе на 6 юни в зала 3 на НДК.  Всеки, който иска да върне билета си за концерта в Пловдив, може да го направи до 25 май в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Лола Астанова е от артистите, които мигновено привличат вниманието на публиката. Тя е красива, талантлива и разчупва с лекота строгия образ на класическата музика. Това ѝ носи не само редица награди, сред които „Еми“, „Грами“, но и я превръща в интернет сензация. С над 1 милион последователи в Инстаграм и над 300 милиона гледания в социалните мрежи, Лола Астанова е най-търсеният пианист в света. Въпреки това описва себе си като интровертен и по-затворен човек, който обича да прекарва време със себе си в уюта на дома.

Бляскавият ѝ публичен образ обаче предизвиква огромен интерес и ѝ отрежда място на множество престижни събития, където свири като специален гост. Кариерата я среща с редица знаменитости, сред които Дейвид Фостър, Андреа Бочели, Марк Антъни, Степан Хаусер от 2 Cellos. Споделя, че ако има възможност да направи колаборация с още артисти, би работила с Ed Sheeran, на когото безкрайно се възхищава, Sting и The Weeknd. Toва още веднъж доказва, че Лола Астанова се стреми да представи класическата музика по възможно най-интересния и съвременен начин. 

 

 

Външният вид и забележителния стил на Лола също я определят като артист извън границите на общоприетия образ в класическа музика:

„Много често хората си мислят, че дължината на роклята определя таланта, но аз смятам, че не е необходимо да спазваш някакви 100-годишни правила, за да бъдеш приеман и оценяван достойно. Мисля, че моята публиката не страда от подобни предразсъдъци и това се усеща по невероятната енергия и атмосфера на моите концерти.“

В България тя ще поднесе интересен микс от класически и кросоувър произведения, но ще изсвири и песни от любими саундтракове. Признава, че ще изненада публиката с нещо съвсем ново, върху което работи, но ще запази в тайна до срещата ѝ с българските си фенове на 6 юни в зала 3 на НДК.

Билети за събитието в София на цени от 80 до 160 лв. може да бъдат закупени на касите на Билетен център НДК, в мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн на eventim.bg.  

Снимка: keycom

Всеки, който иска да върне билета си за концерта, предвиден в Пловдив на 30 май, може да го направи до 25 май в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Касата на зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до [email protected]

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Организатор на събитието е Pragma Music Entertainment.

Ключови думи: