„Калейдоскоп“ – с нова водеща и интересни теми
Снимка: bTV Radio Group

„Калейдоскоп“ – с нова водеща и интересни теми

Всеки трети четвъртък от месеца между 17 и 18ч.

„Калейдоскоп“ е продукция на Университетското радио „Алма Матер“ и  се излъчва всеки трети четвъртък от месеца между 17 и 18ч. Предаването, което бе представяно от отишлия си без време Александър Касабов, започва новата година с нова водеща.

Криста Янинска е родена в София. Завършва бакалавърска степен по журналистика във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет "Св. Климент Охридски". От декември 2018 г. е част от екипа на Университетското радио "Алма Матер", където представя новинарски емисии, осъществява интервюта за предаването "Книги завинаги", както и радио-разходки из софийските улици за предаването "Радиотуристи". През ноември 2021 г. , комисия, определена от катедра "Радио и телевизия" на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет „Св.Климент Охридски“, награждава Криста Янинска със специална стипендия на името на журналиста Надежда Дженева (осигурена от нейния съпруг – журналиста Кеворк Кеворкян).

На 20 януари в предаването „Калейдоскоп“ с Криста Янинска ще научите повече за Сакрал, за лена, за цвета на 2022г. от Даяна Прокопова. В първия брой за новата година ще гостува и създателката на първия за България „Дневник на благодарността“ Михаела Коджабашева, която ще  сподели ценна информация за благодарността. Темите са интересни, гостите - повече от прекрасни, а музиката ще е джаз!

Бъдете в четвъртък от 17ч. с предаването „Калейдоскоп“ на честота 88.0 мегахерца и на сайта www.classicfm.bg!

Ключови думи:
@