Как да спечелите покани за концерта на STRAUSS WIENER ORCHESTER на 9 декември в София?

Как да спечелите покани за концерта на STRAUSS WIENER ORCHESTER на 9 декември в София?

От 19:00 ч. в Зала 1 на НДК

Ако искате да усетите истинския виенски дух и да поканите коледното настроение в домовете и сърцата си, участвайте в играта на Classic FM Radio!

Прочетете информацията по-долу и отговорете на въпроса, публикуван в секция "Игри"!

Спечелете покани за концерта на STRAUSS WIENER ORCHESTER на 9 декември от 19:00 ч. в Зала 1 на НДК!

В края на седмицата очаквайте тегленето на наградите в ефира на Classic FM Radio!

Снимка: STRAUSS WIENER ORCHESTER

След напълно разпродадените концерти през 2018 и 2019 година STRAUSS WIENER ORCHESTER, се завръщат у нас на 9 декември в Зала 1 на НДК с неподправеното си автентично звучене с начален час 19:00 часа.

Българската публика ще има възможността да чуе световноизвестните валсове и полка, както първоначално са били създадени от династията Щраус.

STRAUSS WIENER ORCHESTER представят своите чувствителни музикални интерпретации, както във Виена, така и на международни фестивали и концерти по целия свят, като утвърждават своята отлична репутация през последните четири десетилетия.
И го правят не само благодарение на факта, че оркестърът е създаден от един от най-обичаните и талантливи австрийски композитори, но и заради впечатляващите музиканти, които са лицето на STRAUSS WIENER ORCHESTER днес.

С годините придобива богат опит, работейки с различни известни международни оркестри, сред които Югозападен немски камерен оркестър, Парижки камерен оркестър, Симфоничен оркестър на Виенска народна опера, Сценичен оркестър на Виенска държавна опера и много други.

Снимка: strausscapelle.com

„Всички музиканти от STRAUSS WIENER ORCHESTRA са изключителни, способни да спечелят всяка аудитория, дори и най-модерната“, пише The Washington Post, а много други международни медии, сред които и New York Times, описват STRAUSS WIENER ORCHESTER като един от най-брилянтните световни оркестри.

Друг интересен факт е, че STRAUSS WIENER ORCHESTRA избраха да заснемат своята представителна видеовизитка по време на концерта им в София през 2019 година само и единствено заради българската публика и пълната зала 1 на НДК.

Ако искате да усетите истинския виенски дух и да поканите коледното настроение в домовете и сърцата си, заповядайте в Зала 1 на НДК на 9 декември от 19:00 ч. Вратите отварят в 18:00 ч.

Билетите за концерта на STRAUSS WIENER ORCHESTER у нас може да намерите в Билетен център НДК, OMV, в мрежата на Eventim.bg

Ключови думи: