Иван Христов и Андрей Арнаудов организират мащабен форум за кариера и живот в България

Иван Христов и Андрей Арнаудов организират мащабен форум за кариера и живот в България

Георги Милков, Христо Попов и Явор Николов стават лектори на Bulgaria Wants You

Иван Христов и Андрей Арнаудов организират четвъртото издание на форума „Кариера и живот – защо в България?“ в София. То ще се състои на 14 юни (петък) в Зала 3 на НДК и ще привлече близо 100 от най-коректните работодатели в страната. Форумът на Bulgaria Wants You се доказа като един от най-успешните у нас, а над 1000 души вече са се регистрирали да участват в него. Сред популярните личности, които ще влязат в ролята на мотиватори от сцената в НДК, са актьорът Димитър Рачков, финансистът Левон Хампарцумян, музикантът Йонислав Йотов – Тото, журналистът Георги Милков, предприемачът Христо Попов и Явор Николов от „Дронамикс“.       

   

„Традиционно форумите са напълно безплатни за посетители и протичат в две части – кариерно изложение и лекторски панел, а гостите, които ги посещават, са мотивирани млади българи. Точно като популярните личности, които сме поканили в нашата "Meet&Greеt" зона – Наум Шопов и Теа Минкова, Георги Блажев и Ива Папазова,  Иван Георгиев и самите лектори от сцената. Това ми напомня, че организацията на подобно мащабно събитие е изключително сложна, трудоемка и не на последно място скъпа. Ето защо благодарим на нашите партньори, които се включиха в мисията ни.“ – коментира съоснователят на платформата Андрей Арнаудов.

Присъствието на „Кариера и живот – защо в България?“ е напълно безплатно, но изисква задължителна регистрация на адрес: https://bulgariawantsyou.com/events/sofiya

Ключови думи: