Джошуа Бел ще обучава и насърчава цигулари чрез онлайн приложение

Джошуа Бел ще обучава и насърчава цигулари чрез онлайн приложение

С поредица от видеоклипове

Trala е високотехнологично приложение за музикално образование, предназначено да направи изучаването на цигулка достъпно за всички. Неговите създатели от Park Avenue Artists (PAA) обявиха дългогодишно партньорство с цигуларя Джошуа Бел, който ще подпомогне разработването на учебна програма на приложението. През последните 3 години Trala е било изтеглено над 400 000 пъти от любители на музиката в 193 държави.

По -голямата част от учениците на Trala са възрастни, много от които се учат да свирят на цигулка за първи път. Когато те изтеглят Trala, могат да изберат подходящ учител по цигулка за тяхната възраст, да посочат ниво на умения и уникалните цели, които искат да постигнат. Частните онлайн уроци са съпътствани и с незабавна обратна връзка за звученето на учениците, което се постига чрез обработка на сигнала, измислена от съоснователите на Trala.

Обучаващите се чрез Trala също така имат достъп до най -голямата в света библиотека с видеоклипове и упражнения за цигулка, групови занимания и изпълнения, както и интерактивни нотни текстове. В допълнение към оформянето на учебната програма и опит, Джошуа Бел ще запише поредица от видеоклипове зад кулисите на концертите си или докато е на турне, за да сподели своите съвети и да послужи за  вдъхновение на бъдещите цигулари.

Ключови думи: