Classic FM с изнесено студио на концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго

Classic FM с изнесено студио на концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго

Единственото радио за класическа музика ще излъчва програмата си директно от площад „Св. Александър Невски“

На 31 август Classic FM радио ще излъчва програмата си от изнесено студио пред храм-паметника „Св. Александър Невски“. Мобилният медия корнер на bTV Media Group, в който ще е позиционирано студиото на Classic FM, е посветен на гала концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго, който ще се състои същия ден. От 10 ч. сутрина в последния ден на август ефирът на единственото радио за класическа музика в България ще излъчва ексклузивно от сърцето на столицата с водещ Георги Митов – Геми. В отговор на нарастващия интерес към събитието програмата предвижда интервюта с редица атрактивни гости на живо от изнесеното студио и лайв стрийм предавания във фейсбук страницата на радиото.

По традиция Classic FM радио поставя във фокуса на програмата си най-актуалните и атрактивни събития от сцената на класическата музика. В живите включвания от площад „Св. Александър Невски“ слушателите ще могат да чуят различни гледни точки, повдигащи завесите около концерта и личността на Соня Йончева. Част от програмата ще са и ексклузивни интервюта с диригента на Софийската филхармония Найден Тодоров, баса Божидар Божкилов, преподавателката по музика Нели Койчева, моделиерката Ваня Нецева и други.

Като ексклузивен медиен партньор на събитието, Classic FM стартира и специална игра на обновения си сайт, от която един късметлия ще спечели двойна покана за концерта на световноизвестните оперни звезди Соня Йончева и Пласидо Доминго. За повече информация следете сайта на радиото и ефирната програма на 88 MHz в София и онлайн в цялата страна.

Ключови думи: