Брой № 549 - „Радиотуристи” на 13 години

Брой № 549 - „Радиотуристи” на 13 години

Продукция на Университетското радио "Алма Матер"

Едночасовото петъчно радиопътешествие навършва 13 години този месец и по този повод водещият Ясен Вакашински е замислил по-различни издания на туристическото предаване.

 На 1 април заповядайте в „експерименталното студио” на  „Радиотуристи”, в което главни герои ще бъдат ученици на водещия от 12 „б” клас – журналистическата паралелка на столичното 93 СУ „А. Т. – Балан”. За по-малко от час ще се пренесете от Видин до Ню Йорк и Малта, като крайната спирка ще бъде Куба с винаги усмихнатата Силвия Атанасова от „Виртуални пътешествия по света“.

 На 8 април слушайте брой № 549 - „Радиотуристи” на 13 години! Първото издание на предаването бе осъществено на 3 април 2009 година. В компанията на Ясен Вакашински ще си припомните избрани моменти от отминалите 548 радиопътешествия.

А седмица по-късно в „Радитоуристи” ще се „потопите” в тайнството на Празника на празниците за православната църква – Великден. В седмицата преди най-светлия християнски празничен ден ще гостува презвитера на столичната църква „Св. Седмочисленици” – Валя Кантарджиева.

Финалната посока в графика на априлските странствания ще начертае познатият глас от новинарските емисии на „Алма Матер – Classic FM” Доменика Димитрова. На 29 април тя ще ви зареди с много екзотика, слънце и океански бриз, разказвайки за последното си приключение в Занзибар.

Празнувайте 13 години „Радиотуристи” с Ясен Вакашински всеки априлски петък от 17 до 18ч.!

Ключови думи: