Андрей Арнаудов работи над филм за баща си проф. Васил Арнаудов

Андрей Арнаудов работи над филм за баща си проф. Васил Арнаудов

Лентата ще бъде показана по повод 90 години от рождението на авторитетния български диригент

Продуцентът и тв.водещ Андрей Арнаудов работи над филм за баща си проф. Васил Арнаудов. През тази година ще бъдат отбелязани 90 години от рождението на авторитетния български диригент. Автор на лентата ще бъде Георги Тошев, а продукцията е в ход. "Предстоят серия от снимки извън страната. Годишнината е на 1 май, но няма значение. Мисля, че ще сме готови до средата или края на юни", разкри Андрей Арнаудов пред Classic FM. "Имам серия от големи снимки на баща ми, на които всяка сутрин и вечер им казвам нещо или си казвам нещо. Нося си винаги и 2 малки негови снимки у себе си", сподели той.

 

"Той беше човек със специфична реакция към дадени ситуации. Наследил съм редица от добрите и лошите черти на характера му, който беше ярък и понякога избухлив. За съжаление, не е музикалността, въпреки че съм доста музикален за немузикант, но за музикант съм немузикален. Например, наследил съм организационните му черти", признава Андрей Арнаудов. По думите му, "аз съм енергичен като баща си и малкия Васил Андреев Арнаудов също е толкова енергичен".

Снимка: Bulgaria Wants You

Преди 2 години Андрей Арнаудов заедно с колегата си Иван Христов основават платформата Bulgaria Wants You. В момента двамата продуценти работят по организацията на най-мащабният кариерен форум за българи на Острова „Кариера и живот – защо в България?“, който ще се проведе на 2 април 2023г. в Лондон. Символичен домакин на събитието е Негово Царско Височество Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски. Лектори ще бъдат и футболиста Димитър Бербатов и актьора Димитър Маринов.

Кариерният форум на Острова ще бъде подкрепен и от бизнеса, чиито представители ще разказват за кариерните възможности в България и за свободните работни позиции в техните компании. Участие ще вземат най-отговорните работодатели в страната, чиито условия на труд и икономически стимули са на европейско ниво. Събитието в сградата на Кралското географско дружество е напълно безплатно и изисква регистрация на сайта на платформата.

https://bulgariawantsyou.com/events/london

Ключови думи:
@