Концертът на Албена Данаилова с  Оркестъра на Класик ФМ радио се отлага

Концертът на Албена Данаилова с Оркестъра на Класик ФМ радио се отлага

Новата дата ще бъде обявена допълнително

Концертът на изключителната българска цигуларка Албена Данаилова, планиран за 2 декември в зала „България“, се отлага заради въведените строги противоепидемични мерки и във връзка със заповед РД-01-677/25.11.2020 на Министерството на здравеопазването. Събитието с Оркестъра на Класик ФМ радио и диригент Григор Паликаров е част от поредицата „Концертмайсторите“ и се финансира по програма „Култура“ на Столичната община. Албена Данаилова е първата жена – концертмайстор на елитната Виенска филхармония и нейното гостуване се очакваше с голям интерес от столичните меломани.

Подобно на множество други културни прояви, и този концерт ще може да се състои едва след отпадането на забраната за провеждане на културни и развлекателни мероприятия. Новата дата ще бъде обявена допълнително, а закупените билети могат да бъдат върнати на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“ в периода от 4 януари до 22 януари 2021.

Клиентите, които са закупили билети чрез EPAYGO и са платили с кредитна или дебитна карта, ще получат парите си автоматично обратно в сметката си. Тези, които са платили на каса на ЕasyPay, трябва да отидат на същата каса с издадения билет, за да получат сумата. Това могат да направят от сряда, 2 декември в рамките на месец декември 2020г.