Соня Йончева – с втора рожба!

Соня Йончева – с втора рожба!

„Най-после сме четирима!"

 „Най-после сме четирима! Какъв по-прекрасен начин да отпразнуваме раждането на нашата принцеса София и рождения ден на нашия Матео? Те са родени само с няколко дни разлика. Щастливи сме оттук до луната и обратно“. Това сподели в социалните мрежи българската оперна прима Соня Йончева, където поздравленията не закъсняха. Заедно със съпруга си, маестро Доминго Хиндоян, тя отправи благодарности към медицинския екип на клиниката в Женева, Швейцария, където се намират в момента.

Дългоочакваната новина бе поднесена на рождения ден на първото дете в семейството – Матео, който на 6 октомври навърши 5-годишна възраст. „Щастлива съм, че в нашето семейство имаме едно малко,сладко бебе- София и заедно с рождения ден на Матео,празникът е фантастичен“, написа Теменуга Йончева - майка на изтъкнатото българско сопрано със световна слава.

Въпреки родителските грижи, които очакват Соня Йончева, тя ще се появи на сцената на зала "България" на 15 ноември 2019г. Билетите за концерта отдавна са изчерпани, което е показателно за интереса към събитието. От Софийската филхармония са в процес на осигуряване на ограничено количество допълнителни места, които ще могат да бъдат закупени на касата на залата.