Изложение „Мисия здраве“ – отново в центъра на София

Изложение „Мисия здраве“ – отново в центъра на София

27- 29 септември 2019г.

Изложението „Мисия здраве“ ще отвори врати за своите посетители от 27 до 29 септември 2019г. в Княжеската градина в София. За седма поредна година то е организирано от Български икономически форум и се осъществява с подкрепата на Столична община. Откриването ще се състои на 27 септември (петък) от 12.00ч. 

Доброто здраве изисква информираност, а доброто настроение – забавление и спорт. Ето защо „Мисия здраве“ е един чудесен повод да се съчетае полезното с приятното.

В продължение на три дни посетителите ще се запознаят с най-новите тенденции в здравето и здравословния начин на живот. Събитието представя както традиционната медицина, така и множество алтернативни методи и продукти за поддържане на добро здраве, красив вид и добра форма. Разнообразна гама продукти в сферата на фармацевтиката, натуралната козметика и био храните ще присъства на щандовете на над 50 изложители, които можете да откриете на интернет адрес: https://www.biforum.org/event-73.html.

„Мисия здраве“ е празник за цялото семейство. Всички ще могат да се забавляват и да участват пряко в развлекателната програма на събитието, чийто водещ ще бъде Ники Кънчев. Желаещите да подобрят своята енергия и тонус ще могат да се включат в богатата спортна програма на събитието, която ще включва открити уроци по модерни танци за деца и пораснали, спортни занимания по денс аеробика, йога и кубински танци за двойки. За най-активните в събота сутрин ще се проведе 5 километра бягане в парка.

Посетителите ще могат да се възползват от безплатни прегледи и консултации със здравни специалисти през цялото време на изложението. Национална пациентска организация за поредна година е партньор на събитието и ще осигури безплатен скрининг за хепатит, диабет, изследване на дишането, заболявания на щитовидната жлеза. В събота от 10:30 до 15:30 часа ще се проведе кръводарителска акция под ръководството на екипите на Националния център по трансфузионна хематология.

Традиционно на изложението ще присъстват и специалисти от МБАЛ Национална кардиологична болница, които ще провеждат консултации по сърдечно-съдови проблеми, безплатно измерване на кръвно налягане, както и изследване с електрокардиограма (ЕКГ).

Работно време на „Мисия здраве“:

27.09.2018 г. (петък) 12:00-20:00

28.09.2018 г. (събота) 10:00-20:00

29.09.2018 г. (неделя) 10:00-16:00

Входът е свободен за всички, следете повече информация на сайта или на Фейсбук страницата на изложението: https://www.facebook.com/ExpoMisiaZdrave/.