Стартират две нови предавания в четвъртък от 17 до 18ч.

Стартират две нови предавания в четвъртък от 17 до 18ч.

Продукции на „Алма Матер“

Стартират две нови предавания в нашия ефир. Продукциите на Университетското радио „Алма Матер“, които се излъчват от 17 до 18ч., ще бъдат обогатени с две нови заглавия.

Всеки първи четвъртък от месеца ще продължи да се излъчва предаването „Тези мънички минути”. Неговата дългогодишна радиоводеща Мира Попова отново ще ви запознава с личностите, които по-трудно постигат мечтите си.

Всеки втори четвъртък от месеца ще звучи новото авторско предаване Зоосвят“, насочено към хората, които говорят с любов за животните. Водещ ще бъде Ани Карагьозова, която аудиторията познава от новинарските емисии на университетското радио.

Последните два четвъртъка от месеца ще бъдат отредени за „Калейдоскоп“. Репортерката и новинар Елена Пъневска влиза в амплоато на водеща на второто ново предаване. Тя ще насочва вниманието на слушателите към социалния и културния живот чрез своите гости. Този час е посветен на интересните теми и интригуващите събития от изминалата седмица и предстоящите дни, за които си заслужава да чуете.

Бъдете в четвъртък с „Тези мънички минути”, „Зоосвят” и „Калейдоскоп” от 17 до 18ч.!!!