Първи кадри от новия филм за Павароти

Режисиран от Рон Хауърд

Американският актьор, продуцент и кинорежисьор Рон Хауърд разкри подробности около новия документален филм, който подготвя за Лучано Павароти. За заглавие на лентата ще бъде използвано фамилното име на великия тенор, като бъде добавена фразата „Геният е завинаги“. Рон Хауърд заяви, че продуцент е американската телевизионна компания CBS, като филмът все още се намира на етапа на постпродукцията. Припомняме ви, че 64- годишният кинодеец разби за пореден път класациите за най-гледани филми със „Соло: История от Междузвездни войни“ и събра множество ласкави отзиви за документалния си филм „Осем дни в седмицата“, посветен на феноменалните Бийтълс.

Филмът за Павароти съдържа комбинация от най-ярките оперни изпълнения на тенора и прави достъпни до широката публика на невиждани до момента кадри. Така носителят на две награди „Оскар“ през 2002г. за филма „Красив ум“ обрисува един невероятно откровен и интимен портрет на най-обичания оперен певец на всички времена. Сценарият е дело на Марк Монро и Пол Кроудър.

В социалните мрежи вече бяха показани и първи кадри от лентата, която ще се появи официално на големия екран на 7 юни 2019г. Краткият тийзър бе представен на 61-вата церемония по раздаването на наградите „Грами“.