Оперната певица Гергана Николаева ще бъде облечена от „Най-добрият дизайнер на 2018 г.“!

Оперната певица Гергана Николаева ще бъде облечена от „Най-добрият дизайнер на 2018 г.“!

За концерта „Бяла Коледа“

В навечерието на най-светлия християнски празник- Рождество Христово, певицата Гергана Николаева ще заблести на сцената на зала „България“ в изящните рокли на модния гуру Стоян Радичев. През изминалия месец той спечели отличието за „Най-добър дизайнер на 2018 г.“ по време на Code fashion awards. Колекциите му се представят ежегодно на самостоятелни ревюта в рамките на Sofia Fashion Week и на Седмиците на модата в чужбина, а негови модели са оценявани на церемонията по раздаването на престижните награди на Академията за мода „Златна Игла”. Сред сериозните успехи на дизайнера са облеклата за „Мис България“, които той сътворява през последните 3 години.

Благодарение на индивидуалния си подход, в съчетание с фигурата и личното излъчване на мецосопраното, топ моделиерът създава два официални тоалета, които са предназначени специално за предстоящия концерт. Роклите впечатляват със своите дантелени елементи, които подчертават женствеността и харизмата на певицата, но също така й придават стил, елегантност и празнично настроение.

Оркестърът на Класик ФМ радио заедно с Детския хор „Пим-Пам“ и Ансамбъл „Фортисимо“ ще партнират на прекрасните солисти - мецосопраното Гергана Николаева и Денко Проданов, а на диригентския пулт ще се качи Григор Паликаров. Концертът “Бяла Коледа”, организиран от „Кантус Фирмус“, е с многогодишна традиция, която се е превърнала в част от Коледния дух на София. С този концерт ще бъде отбелязана 24-тата годишнина на Класик ФМ радио.

Бъдете на 19 декември от 19:30ч. в зала „България“! Билети - на касата на „Кантус Фирмус“ в залата и в сайта ticketsbg.com