Как да спечелите от празничната класация „24 години Класик ФМ радио, 24 карата класика“?

Как да спечелите от празничната класация „24 години Класик ФМ радио, 24 карата класика“?

3 лесни стъпки до „златните ни подаръци“

За да участвате в празничната класация по повод 24-тия рожден ден на Класик ФМ радио и да спечелите „златните ни подаръци“, е достатъчно да направите 3 лесни стъпки:

1.Регистрирайте се ТУК

2. Ако вече сте регистрирани, гласувайте за любимото си произведение ТУК

3.Слушайте Класик ФМ радио и очаквайте жребиите в ефира!

Слушателите, които са гласували в класацията, участват в ежедневния жребий, както и в седмичните томболи (7 и 14 декември), а също и във финалния жребий (19 декември). 

Ежедневните томболи се провеждат в „Сутрешно кафе с Геми“ и „Музикален момент“ с Юра Трошанова, а седмичните – в „Сутрешно кафе“ с Радостина Узунова.

Наградите, които можете да спечелите, са Златен билет за Европейския музикален фестивал с достъп до концертите, организирани от „Кантус Фирмус“, покани за концерта „Бяла Коледа“ на 19 декември в зала „България“ , френска и американска луксозна парфюмерия за мъже и жени, увлекателни и вълнуващи книги.

Имате и още една възможност, за да спечелите наградите. Запишете своя поздрав към радиото на телефонен секретар на *7576 (без увеличение на телефонната услуга). Вашето обаждане може да ви донесе  един от „златните подаръци“, които ще раздадем на 19 декември в ефира на Класик ФМ радио.

Включете се сега! Изберете вашата „Златна класика“!

„24 години Класик ФМ радио, 24 карата класика“!