Вълнуваме се от срещата с българската публика“, сподели диригентът на Strauss Capelle Wien Маестро Rainer Roos

Вълнуваме се от срещата с българската публика“, сподели диригентът на Strauss Capelle Wien Маестро Rainer Roos

1 декември, Зала 1 на НДК

Делят ни броени дни до концерта на Strauss Capelle Wien /Винер Щраус Капел/ - оркестърът, създаден от Йохан Щраус-баща. Събитието предстои на 1 декември в Зала 1 на НДК. Малко преди визитата на музикантите в България диригентът на Strauss Capelle Wien Маестро Райнер Роос сподели, че той и оркестрантите много се вълнуват от срещата им с българската публика и пълната зала 1 на НДК.

Концертът започва в 19:00 ч., поради което от организаторите призовават за навременно пристигане и настаняване в залата. Вратите отварят малко след 18:00 ч. В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето и/или опасни предмети.

С оглед на приятното изкарване по време на концерта, организаторите молят за премерена и възпитана употреба на фотоапарати и мобилни устройства. Забранено е внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, но с придружител и без право на седящо място.

Ако не искате да пропуснете единствения по рода си оркестър Strauss Capelle Wien в София, побързайте със закупуването на билетите, защото Зала 1 на НДК е ПОЧТИ РАЗПРОДАДЕНА.

Билетите за концерта на Strauss Capelle Wien у нас може да намерите в билетен център НДК, OMV, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на: http://bit.ly/STRAUSS-SOFIA

Следете събитието на официалната му Фейсбук страницa: https://www.facebook.com/events/232178150869656/ и на официалната Фейсбук страница на организаторите от 5PT: https://www.facebook.com/5ptbg/

Концертът на Strauss Capelle Wien на 1 декември в зала 1 на НДК е с начален час 19:00 ч.