Хитови предложения за езикови ваканции „Лято 2019“ представя новият каталог на „Интеграл“ на 17 ноември в „Central Park Hotel Sofia“

Хитови предложения за езикови ваканции „Лято 2019“ представя новият каталог на „Интеграл“ на 17 ноември в „Central Park Hotel Sofia“

17 ноември, „Central Park Hotel Sofia“

Летните езикови ваканции отдавна се превърнаха от мода в неизменна част от доброто образование за българските деца. Всяка година над 1000 ученици на възраст от 8 до 18 години развързват езика" във Великобритания, Франция, Германия, Италия, Испания, Швейцария, Португалия.

Ранното планиране на лятото пести време и средства и е гаранция и за отлично лятно забавление, достатъчно вълнуващо, за да замести традиционните занимания със смартфона и таблета.

Добра практика за ранен избор бе наложена с най-обемния каталог за езикови ваканции, разпространяван у нас от „Интеграл“. Премиерата на изданието тази година е на 17 ноември (събота) от 16 часа в Central Park Hotel Sofia (до НДК), където пред деца, родители и учители се представят най-добрите възможности.

Нови „морски“ предложения, Хари Потър - магически курс и академична езикова подготовка в Оксфорд са сред акцентите в новото издание. Англия си остава предпочитана дестинация от деца и родители, не само заради перфектното обучение по английски в страната на Шекспир, но и заради много възможности според възраст и интереси на детето. За малките деца, при които игрите и забавленията са водещи през лятото, са предложенията на езиковите центрове Claremont School до градчето Хейстингс и Canford School, до Борнмът в крайбрежната част на Острова. Сред интересните забави са новите предложения за Хари Потър – курс, където децата се запознават с тайнствения свят на магията и изучават езика по забавен начин. Каталогът предоставя академични курсове в четири нови училища в района на Оксфорд, както и шотландския езиков център Merchiston Castle, Единбург.

Футбол с треньори на Валенсия" и курсове с пилотиране на самолет са две от атрактивните предложения за лято 2019-а. За любителите на испанския футбол се предоставя възможност да тренират в кампуса на швейцарското международно училище La Garenne с треньори на Валенсия. Френското училище Ecole des Roches пък предлага за по-големите деца да изучават английски или френски в комбинация с курс за летене с малък самолет и пилотиране. Бизнес и лидерство в Канада и САЩ са предложенията за учениците, които желаят да се потопят в атмосферата на обучение зад Океана.

„Вкус“ на английска литература“ ще е тема на открит урок,  който ще проведе специалният гост на събитието в София - директорът на Sixth Form в d'Overbroeck's College Алисдър Макферсън. Той ще демонстрира пред ученици, родители и учители начините за интересно и вълнуващо обучение, застъпен в летните програми на известното британско училище.

Каталогът представя възможности както за индивидуални, така и за групови пътувания, подходящи за по-малките ученици. Италиански и вино в Рим, испански със салса и фламенко, както и японски, китайски, португалски и арабски са предложенията за възрастни.

От 17 ноември ще стартира и кампанията на „Интеграл“ за ранно записване с 5% отстъпка за индивидуално пътуване за всички курсове от каталога. След София каталогът ще бъде представен в Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив и Русе.

Повече за събитието в София и другите градове може да се видите на http://www.integral.bg/sp/event/