Classic FM търси съвременния „Будител по ноти“

Classic FM търси съвременния „Будител по ноти“

Ако преподавате музика, включете се в кампанията и спечелете!

Единственото радио за класическа музика в България – Classic FM, стартира кампанията „Будител по ноти“ в подкрепа на съвременните будители в сферата на музиката. Инициативата е насочена към учителите по музика в училища, детски градини или школи, които учат децата на уважение към творците и произведенията, оставили траен отпечатък в историята на българската музика. Classic FM ще даде платформа на тези съвременни „будители по ноти“ да разкажат своята история в ефира на класическото радио. Вдъхновени от творци като Панчо и Александър Владигерови, Добри Христов, Петко Стайнов, Панайот и Любомир Пипкови, Веселин Стоянов, Филип Кутев и др., ще дадем възможност на всеки музикален педагог, желаещ да се включи в кампанията, като сподели своето мнение по темата:

„Какво е българската музика за съвременните деца - онези, на които преподавате, които познавате и с които общувате, и какво ви мотивира да преподавате музика днес?“

Можете да споделите мнението си по темата на кампанията „Будител по ноти“ под поста във фейсбук страницата на Classic FM радио или на телефонния ни секретар с номер *7576  /без увеличение на телефонната услуга/ за кампанията „Будител по ноти“ в подкрепа на българските музикални педагози!

Всеки участник в кампанията ще има възможност да спечели и двоен компактдиск с мюзикълите на Александър Владигеров, дарени от съпругата му Величка Владигерова! Той включва любимите и до днес на малки и пораснали деца мюзикъли от приказки: „Веселите градски музиканти“, „Вълкът и седемте козлета“ и вокално-симфоничната приказка „Червената шапчица".В студиото на Classic FM радио ще гостува и Величка Владигерова, която мотивира екипа радиото за кампанията, с желанието си да дари дисковете на съвременните будители.

Включете се в кампанията на Classic FM радио “Будител по ноти“ и нека стойностната българска музика да достигне до всяко дете!