Софийската филхармония с подарък за своите почитатели  по повод 90-годишния си юбилей

Софийската филхармония с подарък за своите почитатели по повод 90-годишния си юбилей

почитатели само през август

Световноизвестни диригенти и солисти ще музицират със Софийска филхармония от септември 2018 до юни 2019 г. Концертната програма за новия сезон е разделена на 14 концертни цикъла, а само през август почитателите на класическата музика могат да закупят комбиниран билет за всеки един от тях с 20% отстъпка. Пропуските са налични ексклузивно в мрежата на Ивентим през целия месец.

Концертните цикли на Софийска филхармония са тематични и улесняват публиката при избор на събития според индивидуалния вкус. За почитателите на симфоничната музика интерес би предизвикал цикълът “Големите симфонииI”, който стартира на 27 септември с концерт на виртуоза на цигулката Вадим Репин, на 26 октомври световнопризнатия български диригент Павел Балев дирижира шедьоври от класическата музика, а поредицата продължава през новия сезон с участието на забележителни солисти от цял свят. Интересни за деца и родители са концертите за най-малките - “Фортисимо”, а сред заглавията на циклите откриваме “Шедьоврите на XX век”, “Пианистите”, “Руски приказки”, “Магията на Бетовен” и др.

В официалните страници на Софийската филхармония и на Ивентим ще намерите подробности за концертите в програмата на новия сезон. Първият забележителен гост е големия грузински бас Паата Бурчуладзе, който ще представи най-доброто от своя репертоар в Зала България на 21 септември. 

През август билети за събитията на Софийска филхармония се продават ексклузивно на касите в мрежата на Ивентим, където ще получите отстъпка от 20% за всеки комбиниран билет за концертните цикли по ваш вкус.