Мисия Здраве 2018 в Княжеската градина в София

Мисия Здраве 2018 в Княжеската градина в София

1-3 юни, вход свободен

Ако през последните години не сте посещавали фестивал или събитие на открито – сега е моментът. Мисия Здраве 2018 е идеален повод да излезнете в парка с цялото семейство и както е прието да се казва – „да съчетаете полезното с приятното“. Събитието представя както традиционната медицина, така и множество алтернативни методи и продукти за поддържане на добро здраве, красив вид и добра форма.

Ето какво казва един от създателите на събитието и ръководител на цялатата организация, Георги Табаков: „За здравето е необходимо знание – събитието "Мисия здраве" предоставя възможност всеки да научи нещо повече и нещо ново от първа ръка за най-актуалните продукти и услуги в сферата на здравето и красотата“.

Сериозно звучи, но не се подвеждайте! – това не е някакво скучно пълно с дълги речи и презентации събитие. Това е фестивал където всеки може да намери както информация, така и забавление:

- Представяне на нови здравословни и козметични продукти и услуги;

- За децата - множеството игри и забавления;

- Забавна програма на сцената.Много спорт;

- Подаръци и награди от изложителите;

- Безплатни прегледи и консултации със здравни специалисти;

- Разбира се – има я и приятната възможност за по една студена бира.

В течение на шест години, екипът на "Мисия Здраве" наложи формата „празник на открито за цялото семейство“ при организирането на изложения и фестивали, насочени към крайния потребител на здравословни продукти и услуги. Тази съвременна форма на директен контакт беше рядкост преди 2013 г., а сега е вече тенденция, която и други започнаха да следват.

Забавление и спортни занимания

- тридневната програма на сцената създава силно позитивно настроение на събитието. Редуват се интересни демонстрации с полезна информация, музика, танци и песни. Игрите с публиката са основна част от програмата – всеки посетител може да участва във викторините и томболите и да спечели някоя от стотиците награди, осигурени от изложителите.

- всяко ново издание на „Мисия здраве“ предлага все повече спортни дейности, в които всеки желаещ може да се включи: спортни танци, бягане, йога, бойни изкуства, екстремни спортове, волейбол, бадминтон, стрелба с лък и други.

През първия уикенд на юни, отделете 1-2 часа от Вашето време, за да научите повече за новите продукти и услуги, свързани със здравето, красотата и здравословния начин на живот.

Лесно и удобно е - всичко се намира на едно място – в Княжеската градина, в близост до изхода на метростанция "СУ Климент Охридски".

Входът е свободен. Очакват ви свежи и позитивни емоции.

Чуйте цялото интервю на Георги Митов-Геми с председателя на УС на Български икономически форум Георги Табаков в звуковия файл под снимките вляво.