Концертът на Томас Хемпсън в зала “България” се измества на 16 май 2018 година

Концертът на Томас Хемпсън в зала “България” се измества на 16 май 2018 година

измества на 16 май 2018г.

Концертът на Томас Хемпсън и Софийска филхармония, който трябваше да се състои на 14 декември, се измества на 16 май 2018 г. Причината е заболяване на артиста, което не позволява дългоочакваното събитие да се състои на обявената дата. Закупените билети ще важат без нужда от презаверяване.

За всички, които вече са се сдобили с пропуски за концерта на Томас Хемпсън, Софийска филхармония предлага алтелнатива за вечерта на 14 декември, когато могат да посетят концерта „С музиката на Джон Уилямс“ на символичната цена от 5 лева. Същата цена на билета ще важи и за още един редовен концерт по избор от програмата на филхармонията в периода януари-юни 2018 г. За да използвате намалението е достатъчно да предоставите своя билет за преместения концерт на Томас Хемпсън на касата на зала „България”.

Диригент на концерта на 14 декември „С музиката на Джон Уилямс” ще бъде Найден Тодоров, а в зала “България” ще прозвучат култовите теми от филмите „Междузвездни войни”, „Индиана Джоунс”, „Хари Потър”, „Джурасик парк”, „Сам вкъщи”, „Супермен” и „Извънземното”, при това в изпълнение на цял симфоничен оркестър.

Повече информация за концерта на Томас Хемпсън и неговото преместване ще откриете на официалната интернет страница на Софийска филхармония.