Представяме професията „Радиоводещ“ в Музейко

Представяме професията „Радиоводещ“ в Музейко

На 24 ноември от 11 до 17ч.

На 24 и 25 ноември 2017г. ще се състои Детски базар на професиите в Учебния корпус на Детския научен център "Музейко". Събитието е организирано от Българска мрежа на Глобалния договор на ООН (БМГД).

На 24 ноември от 11 до 17 часа познатите гласове от ефира - Георги Митов-Геми и Радостина Узунова от CLASSIC FM радио заедно с Инспектор N-JOY, Госпожа Гръмотевица и Деси от радио N-JOY, Тереза Захариева от bTV радио и Светослав Николов от JAZZ FM радио, ви канят да посетите импровизираното радио студио по време на базара. Екипът на bTV Radio Group ще покаже на малчуганите и техните родители какво представлява професията „Радиоводещ“. Светослав Николов и Георги Митов ще ви разкрият спецификата в ежедневната си работа и ще отговарят на въпросите на присъстващите по време на лекцията от 13.00 часа. Заповядайте!

Детският базар на професиите цели да създаде възможност за ранно професионално ориентиране на децата и младежите, да насърчи съзнателния избор на професия, която носи удовлетворение, да допринесе за решаването на конкретни проблеми и спомогне за превръщането на България в достойно място за реализация. По време на базара деца и родители ще могат да разгледат щандовете на компании от най-различни сектори и да се докоснат до същността на професията, благодарение на различни инсталации, макети, 3D принтери, забавни задачи, викторини, демонстрации, книжки, брошури и други материали. Всички посетители на базара ще могат да присъстват и на други представяния на професии, както и лекции за кариерно ориентиране. Професиите ще бъдат представени чрез интерактивни щандове (подходящи за деца 7-12 години) и чрез лекции тип TED (подходящи за деца 12+ години).

За да посетите събитието, вижте картата ТУК