Броени часове до първия концерт на Ясмин Леви в България

Броени часове до първия концерт на Ясмин Леви в България

Утре от 21.30ч. в Sofia Live Club

Предстои първият концерт на Ясмин Леви в България, споделят организаторите от Еvent Zone. Един от най-трогателните гласове във вокалното изкуство, пристига с музика в сърцето и много любов, любов, която безжалостно владее сърцата на публиката по цял свят.

На 21 октомври, събота, от 21.30 часа, израелската певица със сефарадски корени ще представи подбран репертоар на публиката в Sofia Live Club, заедно с новата си група. Ще звучат автентични песни на ладино, аржентинско танго, испанско фламенко, преплетени с тънки нишки от Ориента и модерен джаз.

Пристигането на Ясмин в България е своеобразен шанс за нея да опознае корените си. Тя е потомък на сефарадите, които прогонени от Испания през 15 век, се заселват на Балканите. С вълнение в гласа Ясмин споделя, че е нетърпелива да се срещне с българската публика, да се запознае с част от традициите ни и да се наслади на неравноделните ни ритми.

За познавачите не е тайна, че ни очаква музикално пътешествие за любовта и тъгата, най-силните човешки емоции, за останалите – Ясмин Леви ще изнесе чувствен концерт за силата на живота, с много страст и доза меланхолия. Събитието е ключово за българската музикална сцена!

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени на ticket.eventzone.bg и на касите на Ивентим.

21 октомври, събота, 21.30 ч., Sofia Live Club.

*Клубът ще посреща гости след 20 часа в деня на събитието, заповядайте!