Започва записванията за FUNDAY

Започва записванията за FUNDAY

Елате на 30 септември 2017г.

За своята три годишна история FUNDAY се наложи като чуждоезиковата програма, с която децата напредват по английски език докато се забавляват. Целта на програмата е децата да подобрят комуникативния си английски език и да започват да използват свободно и уверено чуждия език в своята ежедневна комуникация.

FUNDAY е иновативна чуждоезикова програма за деца от 5 до 12 годишна възраст. Програмата е изцяло на английски език с “Native Speaker” преподаватели от Англия и Америка. Интерактивната методика на преподаване има за цел да развие способността на децата да общуват свободно на английски език. Пет учебни часа всяка събота от 10.00 до 15.00 часа децата напредват неусетно по английски  език без учебници, тетрадки и домашни - само с  помощта на мултимедия, виртуални пътешествия, работа по проекти, разнообразни експерименти и свободна комуникация. 

Всяка събота е различна, диманична и много забавна!

С грижливо подбраните и близки до детската същност теми, децата всяка събота обогатяват своите знания в различни сфери на човешкото познание - космос,морета ,океани ,кулинарни пътешествия,птиците и др.

В ателиетата по изкуство те усвояват умения в множество приложни техники - квилинг, оригами, декупаж, грънчарство, рисунка върху коприна, флористика и др.

В любимите им часове по спорт се запознават с редица нетрадиционни спортове като - Ла Крос,Мини Голф, Катерене,Канго Джъмпс, Бейзбол, Бадминтон и др.

Мисия на нашият екип е с FUNDAY да превърнем съботният ден в едно незабравимо и полезно приключение на английски език. Всички наши преподаватели са изключително опитни в работата с деца. В часовете използваме мултимедия и най-модерна интерактивна методика на обучение. Чрез виртуални пътешествия,работа по проекти, интересни игри и учене чрез преживяване, децата усвояват неусетно нови знания и свикват да използват с лекота английския език!

С FUNDAY съботата се превърна в най-чаканият ден за цялото семейство!

Програмата стартира на 30 септември 2017г., а  регистрацията вече е отворена за всички желаещи да се впуснат в приключението.

Не пропускайте възможността да се възползвате от 10% отстъпка за ранни записвания до 20.09.2017!

Можете да научите повече на www.funday.bg

Чуйте интервюто на Георги Митов-Геми с Даяна Готова  - ръководител департамент "Aкадемични дейности" на Funday и 9-годишната Боряна, която е редовен участник в инициативата, в звуковия файл под снимката вляво.