Брин Терфел стана баща за 4-ти път

Брин Терфел стана баща за 4-ти път

От кого?

Прочутият оперен певец Брин Терфел стана баща за четвърти път. Уелският музикант се сдоби с дъщеря от настоящата си съпруга, 30-годишната арфистка Хана Стоун. Щастливите родители живеят заедно от 2014г., припомнят английските медии, но едва през 2016 година минаха под венчило в Париж.

51-годишният бас-баритон има 3-ма сина от първата си съпруга Лесли Джоунс, с която се раздели през 2012г. Връзката им започва преди 25 години, като сключват брак през август 1987г., но разводът им влиза в сила официално през 2013г. Анонимни източници разкриват, че за тази раздяла Сър Терфел е трябвало да плати сумата от 8 милиона британски лири.

За Хана Стоун това също е втори брак, след като трябваше да се приключи взаимоотношенията си с баритона Гари Грифитс, които продължиха само 2 години. Всъщност той и Брин Терфел нямат проблеми в общуването помежду си, въпреки опитите да бъдат скарани в публичното пространство. Грифитс си спомня първата среща със световноизвестния оперен изпълнител, който му връчва Златен медал от Гилдхол Скул. „Той е твърде различен от останалите артисти. Въпреки че е изключително зает, успява да отдели време за младите си колеги”, споделя Грифитс.

Но коя е Хана Стоун? Талантливата музикантка е родена в Суонси, Уелс, Великобритания. Завършила е магистърска степен по музика в Гилдхол скул, въпреки че се е обучавала в Университета Моцартеум, Залцбург, както и в програми на Кралския уелски колеж за музика и драма в Кардиф. През 2010г. е избрана за първи флейтист във фестивалния оркестър „Шлезвиг Холщайн”, с който участва в поредица турнета. В периода 2011-2015г. тя бе назначена за официален арфист на Принца на Уелс. Свирила е при срещата на бившия американски президент Барак Обама, германския канцлер Ангела Меркел и бившия британски премиер Дейвид Камерън по време на Конференцията на НАТО в Кардиф през 2014г.