Алисън Балсъм в един щастлив семеен живот

Алисън Балсъм в един щастлив семеен живот

Преди Денят на Влюбените

Няколко дни преди Денят на Влюбените /14 февруари/ стана известна най-новото артистично семейство. Изявената английска тромепистка Алисън Балсъм мина под венчило с кинорежисьора Сам Мендес. Двойкат а сключи брак в тесен кръг приятели и близки. 38-годишната Балсъм каза заветното „да” в църквата на Грейт Тю, Оксофордшър, а преди това постави подписа си в гражданския регистър до този на 51-годишния Мендес.

Младоженците почти успяха да запазят своята романтика извън светлината на прожекторите. Жълтата преса във Великобритания разкри, че романсът им е започнал през октомври 2016г. Слуховете се потвърдиха, след като месец по-късно Сам придружи Алисън в Бъкингамския дворец. На официална церемония солистката бе удостоена лично от Принц Чарлз с Ордена на Британската империя за заслугите си към музиката. Режисьорът на част от филмовата поредица за Джеймс Бонд не успя да устои на привлекателността на тромпетистката, която живее в къща, оценена на 1,9 милиона долара в крайбрежния град Дорсет. В селището се твърди, че Алисън се е преместила там заради интереса си към ветроходството, към което се опитва да запали и Сам.

През 2011г. тя се раздели с дългогодишния си партньор, диригента Едуард Гарднър, от когото има 6-годишен син Чарли. Преди да мине под венчило с нея, Сам Мендес приключи връзката си с актрисата Кейт Уинслет. Вследствие на 8-годишния им брак той стана баща на Джо, който вече е тийнейджър. Режисьорът, който е носител на „Оскар”, беше обвързан цели 5 години и с актрисата Ребека Хол. Пожелаваме щастлив семеен живот на двойката Алисън Балсъм и Сам Мендес!