„Ил Диво” пращат послания за Свети Валентин

„Ил Диво” пращат послания за Свети Валентин

С „Любов и страст”

Формацията „Ил Диво” подготвя истински романтичен сюрприз за своите почитатели, които разполагат с профили в социалната мрежа „Фейсбук”. Четиримата певци ще избягат от клишетата на търговските артикули с формата на сърце, цветята или шоколада. Вместо това, Урс, Себастиен, Дейвид и Карлос ще подарят т.нар „Divogram” - лично музикално съобщение по случай Свети Валентин до всеки, който иска да зарадва любимия си човек. За целта, подателят трябва да е изпратил съобщение на специално създадения електронен адрес, [email protected], с името на получателя и линк към неговия профил във „Фейсбук”. От своя страна, двамата влюбени трябва да са харесали предварително страницата на музикантите в социалната мрежа. Така, на 14 февруари „Ил Диво” ще изпратят стотици хиляди „Divogram” послания до своите романтично настроени почитатели.

Поп-оперният квартет продължава представянето на своя последен, 7-ми поред, звукозаписен проект на различни световни сцени. Албумът носи заглавието ”Amor & Pasion” /„Любов и страст”/ и е издаден в края на 2015г. в Маями, САЩ. Дискът е първият в кариерата на музикантите, записан само на един език - испански. Репертоарът съчетава класическото и популярното в специални аранжименти на най-известните любовни песни в испаноезичния свят, придобили международна известност, сред които „Historia de un amor”, ”Besame mucho” и др. „Ил Диво” са подготвили обработки на две танго композиции на Карлос Гардел /”Por una cabeza” и “Volver”/, както и на „Одата на радостта” от Деветата симфония на Бетовен.

На 12 февруари изпълнителите ще разтопят сърцата на публиката в Дубай, а на 29 февруари ще покорят душите на почитателите си в Мексико сити. Впоследствие „Ил Диво” ще направят турне в Южна Америка /до 23 март/ и в Япония /до края на април/.

Очаквайте представянето на албума ”Amor & Pasion” на 13 февруари 2016г., събота, в предаването "Сутрешно кафе с Радостина Узунова"!