Дудамел се сдоби с нова къща

Дудамел се сдоби с нова къща

За 2,775 млн. щатски долара

Венецуелският диригент Густаво Дудамел се сдоби с нов имот в Лос Анджелис, която се намира в луксозния квартал Лос Фелис, съобщават американските медии. 34-годишният музикален директор на Филхармоничния оркестър на Лос Анджелис е купил къща, чиято цена възлиза на 2,775 млн. щатски долара.

Околното пространство, изпълнено с палмови дървета, допринася за средиземноморската атмосфера, а самата сграда е построена в американски стил от 1923г. Новият дом на Дудамел разполага с тесни балкони, сводести тавани и големи прозорци с изглед към улицата. Жилищното пространство, заемащо площ от 3600кв.м., е оформено с актуален стилизиран интериор. Къщата притежава най-съвременната система за сигурност и свръхголяма кухня. Вестибюл, трапезария, хол, килер, кабинет, три спални и четири бани - така изглежда вътрешното разпределение на къщата, а отвън са разположени плувният басейн и градината. Само преди година този имот е бил обявен за продажба, като първоначалната цена е била 1,82 млн. щатски долара. Именно реновираният интериор и модерния басейн са нововъведенията в него.

Това не е първата недвижима собственост на Густаво Дудамел в Града на ангелите. Преди четири години той е купил къща в близост до Холивуд Хилс за 1,85 млн.щатски долара.