Ланг Ланг лансира аромати за мъже и жени

Ланг Ланг лансира аромати за мъже и жени

В Берлин

Парфюмерийна серия с името на китайския пианист Ланг Ланг бе представена в търговския център „Галерии Лафайет” в Берлин. Автор на парфюмите за мъже и жени е Барбара Ле Порц, основателка на Fragance Inspirations (Art in a Bottle). Специалното събитие ”Amazing Lang Lang”, по време на което бяха представени новите аромати, бе посетено от над 350 гости от света на музиката, модата, пресата и телевизията. Светската проява изпревари само с броени часове официалното начало на Седмицата на модата в Берлин.

Създателката на парфюмите е вдъхновена от палитрата от „емоции”, които изразява Ланг Ланг със своите интерпретации. По време на ”Amazing Lang Lang” той изпълни няколко кратки клавирни пиеси, включително творба от Моцарт, която да представи женските парфюми. Произведението е включено в последния диск на пианиста, озаглавен The Mozart Album, който излиза под знака на Sony. Гостите на събитието получиха по един от парфюмите и копие от албума.

Шишенцата със завладяващи аромати са изработени във формата на роял. Цените на парфюмите варират между 50 и 100 евро, като сумата от 5 евро от всеки продаден флакон ще бъде дарена на Международната музикална фондация Ланг Ланг, създадена от пианиста в подкрепа на новите поколения музиканти.