Ново Дисни-шоу в „Музиката на Америка“ през март

Ново Дисни-шоу в „Музиката на Америка“ през март

Любимите герои от анимационния мюзикъл ще оживеят на сцената на НДК с певците Орлин Павлов, Милица Гладнишка, Весела Бонева, Александър Мутафчийски и Оркестъра на Класик ФМ радио

Бляскаво Дисни-шоу предстои в петия сезон на цикъла „Музиката на Америка“, представен от „Кантус Фирмус“ и фондация „Америка за България“. През март почитателите на поредицата ще имат възможност да се насладят на новата програма Disney in Concert: Вълшебната музика от филмите на Дисни.След огромния успех на „Музикалното вълшебство на Дисни“ през миналия сезон, когато залата бе изпълнена с публика дори и на генералната репетиция, сега концертът ще бъде представен в зала 1 на НДК на 16 март 2015 от 19:30 часа. Великолепно подбраната програма предлага любими мелодии от анимационните мюзикъли, превърнали се в класика – „Малката русалка“, „Цар Лъв“, „Красавицата и звяра“, „Покахонтас“, както и хитовия филм от миналата година - „Замръзналото кралство“. Концертът събира заедно четирима звездни български певци, които ще се впуснат в приключението „Дисни“. Орлин Павлов, Милица Гладнишка, Весела Бонева и Александър Мутафчийски ще представят солови песни, дуети и ансамблови номера, заедно с Оркестъра на Класик ФМ радио с диригент Григор Паликаров. Изпълненията на оркестъра и певците ще бъдат съпроводени с атрактивна анимация с HD качество, с която на екрана ще оживеят любимите на много деца и възрастни герои.

Билети за концерта се продават на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“ и в билетния център на НДК, както и online на ticketsbg.com.