1 ЧАС СЪН И ШОУТО Е ГАРАНТИРАНО

1 ЧАС СЪН И ШОУТО Е ГАРАНТИРАНО

Виена Класик Оркестра – на 13.12. в София

„1 час и шоуто е гарантирано!”, споделя аржентинският диригент Даниел Каваца, който гостува в България с Виена Класик Оркестра. Едно от изискванията на маестрото е специална стая за отдих в НДК в непосредствена близост до залата и да бъде досущ като хотелска. Ето защо престижният Парк Хотел Витоша съвместно с организаторите на концерта вече са подготвили легло, огледало, шкаф за лични вещи, гардероб, пресни плодове и вода. „Почивката и бързото възстановяване са ключов фактор за едно успешно турне. 12 концерта за 15 дни е доста сериозно предизвикателство, както физическо, така и психическо“, признава маестро Каваца. Той подчертава, че „1 час почивка преди концерт увеличава сетивността и изостря ума.“

Виена Класик Оркестра ще гостува в София на 13 декември в зала 1 на НДК, а впоследствие турнето продължава в Пловдив /14 декември/, Варна /15 декември/, Бургас /16 декември/ и Добрич /17 декември/. А поради големият интерес в Добрич са заявени два концерта.

Билетите са между 40 и 80 лв и можете да ги закупите от: Билетен Център НДК, Касата пред Община Пловдив, Касата на Държавна опера Бургас, Касата на Фестивален комплекс Варна, Касата на Концертна зала Добрич, Офис 1, Пикадили, бензиностанции ОМВ и онлайн в мрежата на Eventim.bg.