АБСОЛЮТНИ СВЕТОВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ ЗА 2014г ЩЕ ТАНЦУВАТ ЗА КОНЦЕРТИТЕ НА ВИЕНА КЛАСИК ОРКЕСТРА

АБСОЛЮТНИ СВЕТОВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ ЗА 2014г ЩЕ ТАНЦУВАТ ЗА КОНЦЕРТИТЕ НА ВИЕНА КЛАСИК ОРКЕСТРА

ЗА ПЪРВИ ПЪТ „ВИЕНСКАТА КОЛЕДА“ ИДВА С БАЛЕТ И БАЛНИ ТАНЦИ

Музика, епоха и традиции оживяват на сцени в цялата страна, с участието на брилянтни танцьори в концертите на ВИЕНА КЛАСИК ОРКЕСТРА.

Екслузивно за турнето е разработена хореография, която провокира въображението и отразява духът на времето, със стил и танцова магия. Танцьорите са абсолютни световни и европейски шампиони по „денс модерн“ и „нео-класика“ за 2014 година.
Бароков стил по Моцарт, балетна закачка с комични нюанси, изящен валс в червено по Щраус с бални тоалети, са само част от изненадите подготвени за публиката.
Бални традиции и балетни провокации са заложени и в двете части от програмата на концертите. Реални костюми, отразяващи епохата на произведенията и хореография със сложни елементи, ще забавляват претенциозната публика на празничните концерти в цялата страна.
Според организаторите българската публика, заслужава много повече от един коледен концерт. Това е и причината, гостуването на ВИЕНА КЛАСИК ОРКЕСТРА у нас да се превърне в национално турне.
Освен в зала 1 на НДК, оркестрантите ще посетят още Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново и Добрич.
 Под диригентството на аржентинеца Даниел Каваца, с ВИЕНА КЛАСИК ОРКЕСТРА идват и сопраното Джудит Холаз, както и танцьори, ангажирани специално за тура.
Продуцентите обещават истинска наслада за окото и ухото, неповторима атмосфера и много празнични емоции. Турнето стартира от 4 декември 2014г.

В списъка от афиша са:
04 декември - Русе - 20:00ч. 
05 декември - В. Търново - 20:00ч. 
13 декември - София - 20:00ч. 
14 декември - Пловдив - 20:00ч. 
15 декември - Бургас - 20:00ч. 
16 декември - Варна - 20:00ч. 
17 декември - Добрич -18:00 и 20:00ч.

Билети можете да намерите на касите в Билетен Център НДК, Туристически информационен център Велико Търново, Касата пред Община Пловдив, Касата на Държавна опера Бургас, Касата на Фестивален комплекс Варна, Касата на Концертна зала Добрич, Офис 1, Пикадили, бензиностанции ОМВ и онлайн в мрежата на Eventim.bg.