Кой спечели абонамент за „Концертмайсторите 2011/2012г.”?

Кой спечели абонамент за „Концертмайсторите 2011/2012г.”?

Какво предстои през новия концертен сезон?

Приключи цикълът „Концертмайсторите” - сезон 2010/2011г., организиран от „Кантус Фирмус”, М-Тел и Класик ФМ радио. По този повод посетителите на концертите и почитатели на класическата музика имаха възможност да участват в анкета, проведена в зала „България” и по електронна поща. Трима от участвалите в анкетата печелят безплатен абонамент за 10-тия юбилеен сезон на „Концертмайсторите 2011/2012г.”
На 25 май 2011г. в предаването „Сутрешно кафе” по радио Алма Матер- Класик ФМ бяха обявени късметлиите. Имената на щастливците бяха изтеглени от г-жа Даниела Ханджиева- артистичен директор на „Кантус Фирмус”. Те са: 

1.  Илинка Асенова Григорова- Чернева
2.  Емилиян Томов
3.  Цветанка Черногорова 

 Предстои екипът на организаторите да се свърже с печелившите.

В ефира на „Сутрешно кафе” Даниела Ханджиева разкри и част от изненадите през новия концертен сезон. Тя сподели, че в 10-тото юбилейно издание на цикъла „Концертмайсторите” ще участват Людмил Ангелов, Георги Черкин и Веско Панталеев-Ешкенази, както и чуждестранни музиканти.  Освен „Концертмайсторите” и „Музиката на Америка”, предстои нов камерен цикъл „Светлин Русев и приятели” , допълни още г-жа Ханджиева.