Спечелете покани за БАЛЕТ НА ЛЕД НА САНКТ ПЕТЕРБУРГ в София

Спечелете покани за БАЛЕТ НА ЛЕД НА САНКТ ПЕТЕРБУРГ в София

Краен срок за участие до 12.00ч. на 17 ноември 2014г.

Потайностите на Санкт Петербург се разкриват пред нас с една неповторима танцова формация, част от вековната руска култура – БАЛЕТЪТ НА ЛЕД, който ще гостува на 29 ноември 2014г. в София /Зала 1 на НДК, от 14:00ч и от 20:00ч./. Сцените на зала 1 на НДК и на ДКС Васил Левски - Велико Търново /на 26 и 27 ноември/ за първи път ще бъдат замразени и ще се превърнат в ледена пързалка. Това е прецедент в историята на шоубизнеса в България! Танцовият спектакъл ще гостува също в Бургас /20 и 21 ноември, Опера Бургас/ и Варна /23 и 24 ноември Фестивален и конгресен център/.

Публиката ще се наслади на обичаните по цял свят балетни произведения: „Лешникотрошачката“ от Чайковски и „Пепеляшка“ от Прокофиев.

В БАЛЕТА НА ЛЕД НА САНКТ ПЕТЕРБУРГ участват европейските и олимпийски шампиони по фигурно пързаляне Людмила Белоусова и Олег Протопопов, също и 20 от най-популярните състезатели на Русия. Фигуристите са известни още като „Господарите на спорта в Русия“, заради многобройните им победи на състезания. Танцували са както в големи зали, така и в по-малки театри, където да замразиш сцената и да играеш, танцувайки на нея, е истинско предизвикателство. Обичани са в Америка, Канада, Швеция, Швейцария, Германия, Китай, Испания, Корея, Тайланд, Гърция, Португалия, Ирландия, Финландия, Сърбия, Румъния, Словения, Турция, Южна Америка. Чуждестранните медии ги определят като неподражаемо шоу, не само балет, а едно невероятно съчетание между театър, балет, автентични костюми и кънки на лед, всичко това, вплетено в танц с музиката на големия руски диригент Leo Korkhin.

Едва тази година за първи път ще бъдат на българска сцена, за да завладеят и последното незавладяно кътче в Европа. Магнетизмът на това шоу пленява малки и големи. Една вълшебна приказка насред градския шум. Билети можете да ги закупите на Билетен център НДК, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.

Спечелете покани за БАЛЕТ НА ЛЕД НА САНКТ ПЕТЕРБУРГ в София. Отговорете на въпроса, публикуван във фейсбук страницата на Класик ФМ радио. Кликнете ТУК.

Краен срок за участие до 12.00ч. на 17 ноември 2014г. Тегленето на жребия ще се състои на 18 ноември 2014г. в ефира на Класик ФМ радио.