Всяка събота и неделя Bulgaria Mall организира интересни  забавления за най-малките

Всяка събота и неделя Bulgaria Mall организира интересни забавления за най-малките

Специално за най-малките посетители на Bulgaria Mall

Всеки уикенд Bulgaria Mall е най-забавната дестинация за деца и родители

 

Специално за най-малките посетители на Bulgaria Mall и техните родители, екипът на търговския център е подготвил богата програма от събития през всички уикенди.

 

Всяка събота и неделя за малчуганите ще бъдат организирани музикални уроци, куклен театър, креативни ателиета и курсове по йога. „Искаме да предложим интересни и безплатни занимания за цялото семейство през уикендите. Програмата от активности съчетава полезното с приятното. Убедени сме, че разнообразието от събия ще допадне не само на малчуганите, но и на техните родители“, коментира Брайън Търнър, маркетинг директор на Bulgaria Mall.

 

До края на м. февруари всяка събота от 11:00 ч. музикални педагози приветстват всички малки и големи посетители на Bulgaria Mall да се присъединят към уроците по ударни инструменти, които имат образователен  и игрови характер. Заниманията целят да запознаят най-малките с едни от най-естествените и близки до човека музикални инструменти – ударните. Магията на ритъма дава възможност на децата да придобият знания и умения по един лесен и забавен начин, с възможност за бъдещо развитие на своите таланти. Подходът на професионалните педагози и разнообразието на инструменти, които са предвидени в проекта ще научат участниците на различни начини за звукоизвличане, ритми и синхрон. Групата от инструменти, които ще откриете по време на уъркшопа в Bulgaria Mall включват Body-percussion, Маракаси, Cowbell -  или така нареченият кравешки звънец, и Джембе - африкански инструмент от масивно дърво с естествена животинска кожа.

 

От 1 март отново всяка събота от 11:00 ч. всички малчугани и техните родители са поканени на уроци по латино танци с Анджела. Красивата Анджела ще води школата по танци в Bulgaria Mall, а нейните танцови асистенти ще помагат на децата да се научат да танцуват меренге, бачата, салса. Танцови инструктори и хитови латино песни ще забавляват малки и големи. А по време на почивките между различните уроци, публиката и малките участници ще имат възможност да се насладят на майсторството на професионалните латино танцьори, които ще танцуват за тях.

 

Всяка събота от 16:00 ч. най-малките посетители на Bulgaria Mall могат да се включат в часа по йога, който се провежда със сътрудничеството на йога център Метасенс, разположен на бул. България 98, в бизнес сграда Астра.

 

Всяка неделя от 11:00 и 16:00 часа малчуганите ще имат възможност да гледат забавни театрални постановки от различни театрални трупи. "Постарали сме се да подберем едни от най-добрите спектакли, които се предлагат у нас“, казва Деси Димова, основателка на Арт Рентал - повечето трупи имат награди от различни родни и чужди театрални форуми." 

 Посещенията на всички занимания са безплатни.