Специални автографи от „Революция Z” за победителите в „Зелена идея в училище”

Специални автографи от „Революция Z” за победителите в „Зелена идея в училище”

Краен срок за участие: 22 март 2013г.

Кампанията „Зелена идея в училище” по инициатива на Classic FM и останалите радиостанции от bTV Radio Group, съвместно с Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.” продължава със страхотна изненада към всички участници. Победителите в проекта ще получат постери със специални автографи от главните герои на хитовия сериал „Революция Z: Секс, лъжи и музика” в ефира на bTV. Любимците Ани, Тино, Боби и Филип ще зарадват феновете с уникални постери, които лично ще подпишат за победителите в „Зелена идея в училище”.
Идеята на инициативата е учениците да засадят овощни дръвчета в дворовете на училищата, в които учат. По забавен и приятен начин кампанията провокира отношение към природата. Участниците в „Зелена идея в училище” трябва да изпращат снимка на двора на училището, в което учат и кратко описание защо биха искали да се включат в проекта. Крайният срок за изпращане е 22 март 2013 г. на електронен адрес: [email protected] 
Комисия от bTV Radio Group и МОСВ ще избере четири училища, в които в началото на месец април тази година, ще бъдат засадени овощните дръвчета. Възпитаниците на четирите училища победители в инициативата ще имат отговорната задача да се грижат за засадените дървета.
„Зелена идея в училище” е финансирана от Оперативна програма „Околна среда 2007-2013”. Приоритетните цели на програмата са насочени към подобряването, запазването и възстановяването на естествената околна среда и развитието на екологичната инфраструктура.