Да помогнем на Иван да пребори левкемията!       DMS IVAN на номер 17 777

Да помогнем на Иван да пребори левкемията! DMS IVAN на номер 17 777

...може би днес или пък утре са последните дни

Поместваме писмото без корекции

Здравейте , Пишем Ви с молба за ЗОВ ЗА ПОМОЩ , При възможност от ваша страна ,Вие да също да съдействате като разпространите,дадете гласност за нашия ЗОВ ЗА ПОМОЩ.
Положението на Иван е изключително сериозно и СПЕШНО!!!

ИВАН в момента е в ремисия- просто период от развитието на болеста, през който дори и лекар неможе да каже колко дълго ще продължи ...
...може би днес или пък утре са последните дни от тази ремисия,която от своя страна е така жизнено важна за трансплантация на костен мозък. Ако КМТ/ Костно-мозъчна трансплантация/ бъде осъществена по време на 1-вата ремисия, 5- годишна преживяемост имат 60% от пациентите (при KMT no време на 2-рата ремисия,която никога може да не се прояви процентът е 30); Вземането на рискованото решение за извършване на КМТ при 1 -вата ремисия не е лесно. При използването на донор, който не е родственик на болния,/както е в нашия случай/ прогнозата е по-неблагоприятна (има по-висока смъртност). Въпреки това ние ще имаме възможността да направим този опит само и единствено ,ако съберем средствата за КМТ, които са в размер на 128 000евро . Той в момента има и високо активен хепатит Б,което още повече услужнява и ужасява цялата тази неблагоприятна за всички нас ситуация... Още не сме получили и DMS – номер,а напрежението,стреса,болката,ужаса.. с всеки изминъл ден ръсте все-повече и повече ...
Всички сме в очакване на отговори и развития чрез излъчване и на други медии в ефир, но много Ви молим и за Вашето съдействие и разпространение!

ПРОТЕГНЕТЕ НИ РЪКА И ВИЕ ..
СЪДЕЙСТВАЙТЕ НИ...
ПОМОГНЕТЕ НИ...ПОДКРЕПЕТЕ НИ ... ЗА НЕГОВИЯТ ЖИВОТ ДА БЪДЕ ПО-ДОБЪР И ПО-СВЕТЪЛ..
ПОМОГНЕТЕ ИВАН ДА СЕ РАДВА НА ДЪЩЕРЯ СИ ,КОЯТО Е САМО НА ЕДНА ГОДИНКА,НЕКА ИМА ОЩЕ МНОГО СПОМЕНИ С ДЕТЕТО СИ...СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ..!

За близо три месеца от благотворителни концерти в Раковски,Пловдив,Общината ,бизнесмени,граждани се събраха приблизително 25 000 евро, със събраната сума Иван,посети клиниката в Германия и направи първоначалните изследвания които бяха в размер на 25 000 евро,от които 15 000 евро са за издирване на донор.

Борбата е жестока ,средствата към момента не са събрани,няма преводи по сметки,няма нови доброжелатели...
Сърдечно Ви благодарим за подкрепата и помоща,която ще ни окажете според възможностите си !
Прилагам линк към страницата във фейсбук –епикризи и изследвания за достовереност... http://xn----7sbfoaapfyse2j.eu/
За допълнителна информация телефон за връзка- 0897 90 46 92 -Нина Замярска,съпруга на Иван Замярски /[email protected]

Нека всички заедно подадем ръка, да подарим всички заедно една НАДЕЖДА..

Протегнете ръка ..
жест на внимание,съпричастие,подкрепа,разбиране...,
..помогнете и Вие ... за неговият живот да бъде по-добър и по-светъл...

 

 С уважение, 

 

Юлия Стрехина / 0893 47 33 00

http://www.btv.bg/otgovornost/zov-za-pomosht/story/1507456769-Da_pomognem_na_Ivan_da_prebori_levkemiyata.html