УСПЕХЪТ НА АНДРЕА БОЧЕЛИ ГО ВРЪЩА НА ГОЛЯМ ЕКРАН !  ЗА 8-МИ МАРТ!

УСПЕХЪТ НА АНДРЕА БОЧЕЛИ ГО ВРЪЩА НА ГОЛЯМ ЕКРАН ! ЗА 8-МИ МАРТ!

Andrea Bocelli: Love In Portofino само на 8-ми март в кино Арена

Повече от 1500 души гледаха Andrea Bocelli „Love In Portofino“ в кина Арена за Деня на влюбените и още на следващия ден водещата киноверига получи изключителни отзиви от възторжени зрители, които желаят да преживеят магията на концерта отново и от такива, които са пропуснали.

В отклик на многобройните молби, кино Арена пуска отново замайващите изпълнения на най-любимите романтични песни, изпяти на сцена в едно от най-красивите кътчета на земята, на 8-ми март от 20:00 часа. По една прожекция е предвидена в премиум залите на Кино Арена Младост, Кино Арена Запад и Кино Арена Deluxe в България Мол и в Кино Арена The Mall и кино Арена Мол Варна. Билети се продават от 25.02.2013 на касите в кината, както и на сайта www.kinoarena.com на премиум цена от 10 лв.

Кино зрителите ще имат възможноста отново да видят най-успешния класически соло изпълнител и да чуят най-добрите световно известни любовни песни, изпълнени пред специална публика на площада в Portofino.

 По време на събитието Бочели споделя сцената с ансамбъл от таланти, като Caroline Campbell на цигулка,немската звезда Helene Fischer, бразилската изпълнителка Sandy, тромпетиста Chriss Botti. Приятелката му,Veronica Berti, се присъединява към него за вълнуващо дуетно изпълнение на Something Stupid. Всички са подкрепени от оркестър от 40 изключителни музиканти.

Романтичният концерт е заснет от David Foster - носител на 16 награди Грами®. Прожекциите са в кристално ясно Digital Cinema качество и пълен 5.1 surround sound. Filippo Sugar от Sugar Music споделя "Да гледаш изпълнението на най-изумителния тенор на света в толкова интимно събитие на фона на неповторимия залез на Портофино е изживяване, което не бива да бъде пропуснато.

Киното ще позволи на зрителите да се насладят на най-добрите романтични песни, поднесени от световно известни изпълнители рамо до рамо с икона като Андреа Бочели. Ще ви даде и възможността да чуете размислите на Андреа Бочели за любовта и романтиката в едно ексклузивно интервю, което не можете да видите другаде."

Концертът за кино Andrea Bocelli: Love In Portofino включва ексклузивно интервю с Андреа Бочели,
записано в неговия дом в Италия. В България се излъчва с медийната подкрепа на Classic FM радио.

Концертът за кино Andrea Bocelli: Love In Portofino включва ексклузивно интервю с Андреа Бочели, записано в неговия дом в Италия. В България се излъчва с медийната подкрепа на Classic FM радио.